Webshop

In onze webshop vindt u onze nieuwste bladmuziek uitgaven. Middels een handig inlog-systeem en een winkelwagentje kunt u hier heerlijk winkelen en naar hartenlust onze verrassend originele uitgaven bekijken, beluisteren en aanschaffen. Op de pagina die u nu leest zullen wij u op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes, nieuw binnen gekomen arrangementen en kortingsacties.

Klik op onderstaande link om naar de webwinkel te gaan. De webwinkel opent in een nieuw tabblad.

Naar de Webwinkel!

NIEUW! Maatwerk-arrangementen van Notus Music.

Notus Music heeft de afgelopen jaren een grote hoeveelheid arrangementen in opdracht van diverse orkesten en ensembles geschreven. Notus Music kan deze arrangementen ook op uw bezetting “op maat” maken. Daarbij kan rekening gehouden worden met speciale wensen, zoals vereenvoudigde partijen, zodat ook beginnende muzikanten meteen mee kunnen spelen. Omdat de basis van deze bewerkingen al in “de grondverf” staan, biedt Notus Music deze op maat bewerking tegen een redelijke, vaste prijs aan. We kunnen in de meeste gevallen in een beperkte tijdsspanne (meestal binnen een week, afhankelijk van de drukte) een op maat geschreven arrangement leveren.

Voor Notus is geen bezetting te gek: van strijkorkest tot saxofoonkwartet: Notus Music maakt het! Ga nu naar de webshop en klik op het kopje “Op maat” in de menubalk!

* Voor “op maat” arrangementen gelden aangepaste leveringsvoorwaarden. Kijk bij Algemene Voorwaarden voor de details. Het plaatsen van een opdracht voor een “Op maat arrangement” betekent automatisch dat u de algemene voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord gaat.