Koper

Reparatie en onderhoud koperen blaasinstrumenten

Je koper-instrument is je trouwe partner bij de beoefening van je hobby of je vak. Uiteraard zorg je zelf goed voor je instrument, maar er zijn altijd zaken, die je liever aan de specialist over laat. Bij zeer intensief gebruik van je koperen blaasinstrument adviseert Notus Music om halfjaarlijks een kleine beurt uit te laten voeren. Daarbij wordt het gehele instrument gedemonteerd, intensief inwendig gereinigd en soepel lopend opgeleverd. Bij normaal gebruik volstaat een jaarlijkse grote beurt. Daarbij wordt het koper-instrument tevens uitwendig volledig gepoetst en waar nodig kurkjes en viltjes vervangen. Ook alle soldeerverbindingen worden gecontroleerd. Richard Wortel is koperblazer. Als geen ander weet hij dat je op je instrument moet kunnen vertrouwen. Elk ter onderhoud aangeboden koper-instrument zal hij dan ook behandelen alsof het zijn eigen instrument is.

Notus Music hanteert vaste tarieven voor onderhoud. Reparaties worden berekend op basis van tijd en eventueel benodigde onderdelen. Voor individuele musici geldt het uurtarief of het onderhoudstarief. Voor verenigingen geldt een aantrekkelijke korting, zowel op onderhoud als reparatie. Zie verder onze tarievenpagina voor de actuele prijzen. Verenigingen verzoeken wij contact met ons op te nemen om een aantrekkelijk kortingsaanbod te kunnen doen.

U krijgt garantie op de gebruikte materialen en de werkzaamheden aan uw instrument. Reparaties die onder garantie vallen worden altijd als eerste (en dus met voorrang) behandeld.

Tot slot: Je instrument is bij ons in vertrouwde handen. Notus Music draagt de hoogste zorg voor je “toeter”. Wij zullen ook altijd de eventuele risico’s meedelen en waar nodig doorverwijzen naar een collega-atelier of fabrikant wanneer reparatie door Notus Music niet mogelijk blijkt.

Contact:
Notus Music
Lutherhof 44
1216 KS Hilversum
Telefoon: 06-39750731

E-Mail: info@notusmusic.nl
http://www.notusmusic.nl

KvK: 64897362