Bladmuziek

Bladmuziek voor harmonie, fanfare en ensembles
Al voor zijn studie orkestdirectie HaFaBra en Koordirectie (1988) was Richard actief als dirigent maar ook als componist / arrangeur. Zijn oeuvre is inmiddels uitgegroeid tot zo’n 200 werken. Originele composities en arrangementen van klassieke muziek zijn direct uit voorraad leverbaar.

Voor arrangementen van populaire werken hanteert Notus Music het zogenaamde “op maat” principe. U selecteert het gewenste werk uit de catalogus in de webshop en geeft daarbij uw exacte bezetting op. Notus Music schrijft werkt het betreffende arrangement om naar uw bezetting. Belangrijk daarbij is dat u als opdrachtgever wel zelf verantwoordelijk blijft voor het verkrijgen van de rechten. Zie daarvoor ook onze voorwaarden.

De composities en arrangementen richten zich niet op het traditionele harmonie / fanfare segment. Daar zijn inmiddels voldoende kwalitatief goede uitgeverijen voor. Notus Music richt zich op incomplete blaasorkesten en ensembles, maar weer niet specifiek op het niveau van een leerlingenorkest. Notus Music biedt composities aan vanaf ‘Grade 3’, maar aangepast op kleinere bezetting. Muziek die past bij de 5e tot en met de 3e divisie. Maar dan op uw orkest geschreven.

Muziekuitgaven voor slagwerkgroepen – “La Collection De Louis”

Louis de Blieck studeerde klassiek slagwerk, trombone en orkestdirectie aan het conservatorium van Alkmaar. Hij is actief als docent slagwerk en klein koper, speelt trombone in diverse big bands, dirigeert verschillende harmonie en fanfare orkesten en is drummer bij de formatie Cool Blenz. Daarnaast schrijft hij meesterlijke en bijzonder originele werken voor slagwerkgroepen. Zowel ongestemd als gestemd / melodisch. Zijn composities zijn exclusief via Notus Music verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over Louis op: http://louisdeblieck.com/.

Notus Music: Weldra ook jouw favoriete bladmuziek leverancier?

We zijn op dit moment druk bezig de vernieuwde webwinkel te vullen met bladmuziek. Dat is best een hele klus! Maar daar hoef je niet op te wachten. Neem gerust contact op met Notus Music voor meer informatie of als je iets wilt laten schrijven! De kosten zullen je niet tegenvallen. Alles is bespreekbaar: Stijl, lengte, bezetting, niveau…. noem maar op!

U kunt de muziek bestellen via onze webshop. Na ontvangst van uw bestelling wordt de betreffende set als pdf bestand per e-mail verzonden. De factuur wordt tevens met deze zending meegestuurd.  Het verschuldigde bedrag kan worden overgemaakt op rekening NL76 INGB 0007 1378 53 t.n.v. Notus Music, Hilversum. Betaling dient binnen 14 dagen (gerekend vanaf de factuurdatum) plaats te vinden.