Slagwerk

Rinus_Kas-slagwerk

Reparatie en onderhoud slagwerkinstrumenten

De combinatie Notus Music – Bert Nellestijn is een doorslaand succes gebleken. Toch, net als in de wereld van klank en muziek zelf, was er een hiaat in onze dienstverlening. Wat is nu immers een stevig rock-nummer zonder drummer?

Om in nog meer service en gemak te kunnen voorzien zijn Notus Music en Bert Nellestijn de samenwerking aangegaan met Rinus Kas, ervaren slagwerker en ervaren slagwerkreparateur. Rinus Kas is sinds 1975 drummer / percussionist bij Concordia te Nijkerkerveen en valt regelmatig in als drummer / percussionist bij andere orkesten / verenigingen. Sinds het begin van de jaren tachtig verricht Rinus onderhoud en reparatie aan slagwerk. Niet alleen binnen de “eigen” vereniging maar ook voor vele andere orkesten verzorgt Rinus onderhoud en reparatie.

De werkzaamheden beperken zich niet alleen tot “trommels”. Volledige revisie en onderhoud van drumsets, pauken maar ook kleine percussie instrumenten en melodisch slagwerk neemt hij voor zijn rekening.

Rinus staat klaar voor verenigingen en particulieren. Hij doet echter meer. Zo houdt Rinus zich onder andere bezig met neven zaken op het gebied van de muziek zoals bijvoorbeeld gehoorbescherming. Neem voor meer informatie omtrent dit onderwerp contact op met Rinus.

U kunt uw defecte of onderhoud vragende slagwerk aanmelden bij Notus Music, bij Bert Nellestijn of uiteraard direct bij Rinus. Binnen ons samenwerkingsverband zorgen wij voor de verdere afhandeling. Daar heeft u verder geen omkijken naar! Voor tarieven en prijsopgaven verwijzen wij u naar de website van Rinus Kas. U mag hem natuurlijk ook middels telefoon benaderen!

Contact:
Rinus Kas Slagwerk Reparaties
Schoolstraat 73
3864 MC Nijkerkerveen
tel. 0620995001

info@rinuskas.nl
www.rinuskas.nl

KvK 65639820